Over de schrijver

RichardkaftIk ben Richard Schreurs, inmiddels 47 jaar en getrouwd met ‘ex-Miss Nederland’ Marjolein. We hebben samen twee dochters: Quinty en Estelle.

Eén van de dingen op mijn persoonlijke bucketlist is een eigen boek in de boekenkast. En daarvoor waren ideeën genoeg. Maar het idee ‘Mijn Leven als Profvoetballer’ vond vanuit het geklots in mijn hoofd als vanzelf de weg naar mijn vingers, die het intikten op het toetsenbord. En uiteindelijk is dat dus dit boek geworden.

Als voetballiefhebber zul je heel veel inmiddels vergeten verhalen over het voetbal in de met name 90-er jaren herkennen en herbeleven. Anekdotes in de kleedkamer, op het veld, maar ook buiten het veld. Ik neem je mee alsof ik zelf tussen de grootste voetballers van deze aarde mee voetbalde en successen behaalde met Ajax (1995 en 1996), Barcelona, Oranje en zelfs in de woestijn van Qatar. Een mix van fictie en non-fictie maken het een zeer herkenbaar, vermakelijk en makkelijk leesbaar boek.

Heel veel leesplezier!